Bacon på en søndag og andre reaksjoner på Lotto-millioner

 

Hvordan tror du det er å vinne i Lotto? Vi har snakket med 422 Norsk Tipping-millionærer og spurt hva slags ting de har kjøpt, hvordan de feiret og hva de har gjort i ettertid. Kanskje finnes det noen gode råd her?

De 5 beste millionvinner-svarene

Hæla i taket og tenna i tapeten. Er det en myte at Lotto-millionærer ikke er som andre millionærer? Biff, bacon eller noe helt annet? Hadde du gjort det samme som denne 32-åringen fra Oslo, da han vant millionpremie?

  • «Bacon på en søndag til 87 kr for 300 gram.»

Vet du hva du hadde brukt en millionpremie på? Svømmebasseng, tur til Sør-Afrika, båt eller «Chefs table» på en av av Gordon Ramsys restauranter? Denne 69-åringen fra Hordaland overgikk seg selv:

  • «Jeg kjøpte en flaske brennevin, enda jeg ikke drikker alkohol.»

Med fem ekstra Lotto-trekninger, fire gjenstående, er sjansen større for å vinne. 35,8% av de spurte, sier at de ikke feiret. Tror du de var i sjokk? Hvordan hadde du feiret hvis du ble den heldige? Kanskje som denne mannen fra Aust-Agder, da han ble Lotto-millionær i 2012:

  • «Spanderte en helaften på byen med 20 venner.»

Boller og brus, eller champagne og jordbær. En mann fra Møre og Romsdal slo på stortromma da det utenkelige skjedde i 2013. Han ble Lotto-millionær og feiret det hele på følgende måte:

  • «Med et stort glass Cola.»

Mange tenker nok at de ville sluttet i jobben og reist jorda rundt, hvis de hadde vunnet millioner i Lotto. Statistikken viser at at hele 93,8% av norske spillmillionærer fortsatt er sysselsatt etter at de vant. Denne 44-åringen fra Oslo derimot, måtte se seg om etter noe annet etter at hun ble Lotto-millionær i 2015:

  • «Kunne ikke jobbe i butikk lenger, flere som kom og hilste enn handlet. Fikk ikke konsentrert meg på jobb.»

Lurer du på hvor mange Lottomillionærer du har i ditt fylke? Se millionærkartet her!

 

Artiklene er basert på svar fra 422 av de 4.406 spillerne som vant millionpremie hos Norsk Tipping i perioden 2004 – 2015. Feilmargin: +/- 4,5%.

 

Bilde: Gabriel Rojas Hruska via Visual hunt / CC BY. Bildet er redigert.